Som medlem får du mycket mer

Pro Club är vår kundklubb för små måleriföretag i Stockholm, Göteborg och Malmö. Klubben ger dig och ditt företag en mängd förmåner, mervärden och erbjudanden.
Det är enkelt, lönande och helt kostnadsfritt att vara medlem!

Bli medlem Logga in

Ni tjänar på att handla hos oss.
Det är det som är poängen!

I Pro Club tjänar ni poäng på alla inköp ni gör i våra Pro Center-butiker. Även den färg du köper hos våra måleripartners genom vårt PAFF-system erhåller du poäng för. Du kan med andra ord fortsätta handla som vanligt.

Anmäl ert intresse att bli medlemmar, så hör vi av oss så fort vi kan. Har du frågor om kring ert medlemskap är du välkommen att vända dig till Pro Club på telefon 08-5252 39 68, eller via email info@pro-club.se.

None

Bli medlem direkt

Skicka in din intresseanmälan redan idag. Efter att vi godkänt din anmälan skickas inloggningsuppgifter.

* Obligatorisk

Svar på vanliga frågor

Medlemskapet är för mindre måleriföretag med godkänd kredit.

Observera att det endast är ägare, firmatecknare eller ställföreträdare som kan anmäla företag och att det endast är denne som har tillgång till poängen och kan handla i premieshopen. Övriga medlemmar på företaget kan delta i alla klubbaktiviteter, får ta del av nyheter och information men kan inte lösa in poäng.

I Pro Club får du löpande poäng på dina inköp i våra Pro Center-butiker samt, om du är PAFF-kund, på inköp av färg hos våra måleripartners.

• Poäng per inköpskrona:
    • 0,3 poäng för alla inköp i Pro Center-butiker.
      Ex: 10 000 kr ger 3000 poäng, 20 000 kr ger 6000 poäng, och 50 000 kr ger 15000 poäng.
    • Poängen för inköp delas ut en gång i månaden i efterskott för månaden innan.
  • Butiksevent:
    • Deltagande ger 2000 poäng.
  • Utbildningar:
    • 2 poäng/fakturerad krona.
  • Quiz:
    • Varje rätt svar ger 200 poäng.

Via klubbwebben kommer du in i premieshoppen. Det finns för närvarande över 10 000 premier att välja mellan. Du kan välja produkter och upplevelser från ett flertal olika kategorier och du kommer garanterat att känna igen ett stort antal välkända varumärken.

Endast den som är anmäld som ansvarig chef har tillgång till att använda poängen i premieshoppen. Övriga medarbetare som anmäls till klubben kan logga in på webben och se allt men inte göra beställningar för poängen. De kan dessutom bidra till poängpotten genom deltagande i olika aktiviteter.

Poängen är gemensam för företaget. Är ni fler behöriga att beställa premier gör ni alltså detta från ert gemensamma konto!